Normalt skal sluttrapport sendes innen ett år fra den datoen du fikk tildelingsbrevet, om ikke annet er opplyst av stiftelsen.

For å lage og sende rapport:

• Logg inn på stift.io/users/sign_in (åpnes i ny fane). Bruk samme epostadresse og passord som du brukte da du opprettet søknaden. (Klikk "Glemt passord" hvis du ikke husker passordet ditt. Når du har opprettet nytt passord logger du inn på nytt).

• Når du er innlogget: I toppmenyen velger du "Mine søknader". Du ser nå en liste over din(e) innsendte søknad(er).
  • Til høyre for den aktuelle søknaden: Klikk "Handling" og velg "Lag rapport". Fyll ut.
  • Når du er ferdig med å fylle ut: klikk "Stadfest" eller "Bekreft" nede i skjemaet, og bruk til slutt knappen nederst på siden: "Lag rapport" for å lagre og sende inn det du har skrevet.

• Hvis du har behov for å endre noe i rapporten, gå til "Handling" og velg "Rediger rapport"