Enten du skal dele ut penger gjennom en stiftelse, vurdere søknader eller sende en søknad på vegne av deg selv eller en organisasjon, så må du opprette en brukerprofil på stift.io.

Vi garanterer at de personlige opplysningene ikke vil blir formidlet til uautorisert tredjepart - se Behandling av personopplysninger og kontaktinformasjon.

Fremgangsmåte når du ikke har opprettet profil tidligere:

1. Gå til nettsiden stift.io
    (Når du klikker på lenken blir siden åpnet i en ny fane i nettleseren. Klikk her: stift.io hvis du ikke vil åpne ny fane)
  2. Klikk på knappen "Registrer ny bruker".
  3. Under overskriften "Registrer ny bruker" må du fylle ut alle feltene.
    Bruk din personlige epost, f.eks. arild@mittfirma.no eller arild@gmail.com. Ikke bruk firmaepost som f.eks. post@mittfirma.no.
    NB! Passordet må ha minst 8 tegn. Bruk en blanding av store og små bokstaver/tegn og tall, f.eks. 8LvxYfY8xD, eller en setning. Hvis du glemmer det senere har du mulighet til å lage et nytt.
  4. Velg stiftelse som du vil sende søknad til. (NB! Det er ikke alle stiftelser som har lyst ut midler til enhver tid.) Hvis du vil se på en annen stiftelse, klikk på Stiftio-logoen oppe til venste for å gå tilbake til framsiden stift.io.

Feilmelding: Epost er alt brukt

Hvis du får feilmeldingen "Epost er alt brukt", så har du eller andre opprettet en profil tidligere. I så fall sjekk først at du har skrevet korrekt adresse, og evt. trykk "Registrer ny bruker" på nytt. Hvis du fremdeles får melding om at "Epost er alt brukt", kan du gå til "Logg inn" på nytt. Velg deretter: "Glemt passord". Skriv inn epostadressen, og klikk "Send med instruksjoner". Deretter kan du sjekke innboksen din for epost, og følge instruksjonene der.