Søknadsportalen er stift.io, og det er den du som søker skal bruke om du vil lete etter stiftelser og fond å søke på. Du må først opprette en brukerprofil med bl.a. epost og passord. Deretter kan du velge stiftelse, fond og søke om midler.

Nettstedet stiftio.com er salgsportalen og bestillingssiden for stiftelser og legat som vil ta i bruk systemet.

Support- og hjelpesenteret finner du her, på support.stift.io. Du kan evt. sende epost til support@stift.io.